Αρχική Σελίδα

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : QIANBANG
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 50000-100000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : < 10%

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Οι ΣΎΝΔΕΣΜΟΙ HEBEI YUETONG ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΥΝ τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται στη μεγαλύτερη βάση παραγωγής συνδέσμων της Κίνας-Κέντρο συνδέσμων Yongnian.

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 2010. Έχουμε διάφορα σύνολα προηγμένων εξοπλισμών, υιοθετούμε τα προηγμένα σύγχρονα υψηλά - ποιοτικός χάλυβας για να παραγάγει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα διαχείρισης και χρήσης. Τα προϊόντα που πωλούνται σε όλους τον εσωτερικό και που εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές. Τα προϊόντα μας κερδίζουν την καλή φήμη με τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

 

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Παρέχουμε στους πελάτες την προσιτή, υψηλής ποιότητας μηχανή, και ένα στερεό αρχείο της ποιότητας και της καινοτομίας, για να αποδείξουμε ότι η απόδοση ετών μας της μηχανής. Τα προϊόντα καλής ποιότητάς μας αναγνωρίζονται και certified.ISO 9001 και CE.

 

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Τουρκία, η Βραζιλία, η Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες, τα προϊόντα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τους καλύτερους συνδέσμους στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε ότι το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας είναι καλοί τιμή και υψηλό - ποιότητα, για να βοηθήσει άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Κίνα HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το βιομηχανικό λέιζέρ μας ο εξοπλισμός, παρακαλώ δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aimee

Τηλ.:: +86 1583201860

Φαξ: 86-310-6894258

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)