Αρχική Σελίδα

HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 1991. Η επιχείρησή μας έχει δύο εργοστάσια με την περιοχή άνω των 2500 τετραγωνικών μέτρων και έχει 3 γραμμές παραγωγής, καθαρά εργαστήρια μαζί με την καλά-ελεγχόμενη διαδικασία, φέρνει μια καλή υποστήριξη στην ποιότητα των προϊόντων. Έχουμε διάφορα σύνολα προηγμένων εξοπλισμών, υιοθετούμε τα προηγμένα σύγχρονα υψηλά - ποιοτικός χάλυβας για να παραγάγει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα διαχείρισης και χρήσης. Τα προϊόντα που πωλούνται σε όλους τον εσωτερικό και που εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία και την Ευρώπη και άλλες χώρες και περιοχές. Τα προϊόντα μας κερδίζουν την καλή φήμη με τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες.

   

   

  HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Με τους εμπειρογνώμονες μηχανικών παλαιμάχων για τις λύσεις αυτοεξυπηρετήσεων, μπορούμε εντελώς καταλαβαίνουμε την ειδική απαίτησή σας, η κατάλληλη διαδικασία σχεδίου μας θα κερδίσει τα χρήματα και το χρόνο σας. Η κατασκευασμένη χρήση μας CAD/Pro-ε που σχεδιάζει τα εργαλεία για να σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε την ιδέα, κάνει έπειτα το πρωτότυπο για σας στο εσωτερικό πριν από τη μαζική παραγωγή. Κάθε πρόγραμμα χρειάζεται την αξιολόγηση δύο κύριων μηχανικών πρίν υποβάλλεται σε επεξεργασία. Μας ελάτε σε επαφή με τώρα δωρεάν διαβουλεύσεις.

  Με την εμπειρία σε περισσότερα από 3000 προγράμματα, ξέρουμε πώς να παρουσιάσουμε τη σωστά λύση/το προϊόν για να ικανοποιήσουμε την απαίτησή σας.

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α μας αποτελείται από τους πεπειραμένους μηχανικούς που καταλαβαίνουν πραγματικά πώς να κάνουν τυποποιημένος και προϊόντα η συνήθεια, τουλάχιστον μηχανικοί 70% έχει την εμπειρία πάνω από 8 έτη. Εξοπλισμένοι με CNC την κάμψη, CNC Turrent τη μηχανή Τύπου, την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, την υψηλή αποδοτική γραμμή συνελεύσεων, καθώς επίσης και τους μηχανικούς παλαιμάχων και την ομάδα λογισμικού κάτω από μια στέγη, μπορούμε να συναντηθούμε με την απαίτησή σας να μετατρέψετε την ιδέα καινοτομίας σας σε αληθινό.

  QIANBANG έχει διαχειριστεί τις τεχνικές cErp, PDM και CRM έτσι ώστε παραγωγή και ναυτιλία που οργανώνονται όπως το μηχανισμό. Μπορείτε να στηριχτείτε εύκολο ξέροντας ότι η κατάλληλη διαταγή σας θα γίνει γρήγορα και ακριβώς. Όλα αυτά καθιστούν τη διεθνή διανομή απλή. Τα προϊόντα και οι λύσεις του Youpoo είναι δημοφιλή και στις εσωτερικές και παγκόσμιες αγορές άνω των 100 χωρών, κυρίως στην Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και έχουν κερδίσει μια ισχυρή φήμη σε αυτήν την βιομηχανία. Τα προϊόντα είναι ευρέως χρησιμοποιημένοι ιδιωτικά σπίτι, ξενοδοχείο, σταθμός, λεωφόρος αγορών, τράπεζα, σχολείο, νοσοκομείο, μουσείο, θέατρο, επιχειρησιακό κτήριο και κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
HEBEI YUETONG FASTENERS MANUFACTURING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Aimee

Τηλ.:: +86 1583201860

Φαξ: 86-310-6894258

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)